Wednesday, January 20, 2010

CONTEST FREE PORTFOLIO PHOTOSHOOTS....


    Apa itu ANNAH TALENT? 

                                                          

Berkeinginan dalam bidang modeling atau peragaan? 

Annah Talent adalah tempat nya….Annah Talent diwujudkan untuk mencari model dan talent yang baru dan sedia ada tidak kiralah wanita ataupun lelaki tanpa pakai hijab yang berbilang bangsa. Umur dalam lingkungan 0-50, dan saiz badan yang tidak kira lah kurus, ramping mahupun berisi untuk menunjukkan bakat dan pengalaman mereka dalam industri di malaysia. 

Di annah talent peluang untuk menjadi model dan talent bukan sahaja di dalam Negara mahupun di luar Negara adalah sangat besar. Annah Talent merupakan satu modeling Agency yang telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan lokasi agency mereka adalah di Sri.Gombak Kuala Lumpur,Malaysia. Annah talent juga menawarkan models untuk Majalah, Brochures, Catalogues, TV Commercial, TV advertisement, Promotional Materials, Photographic Work,Body parts, Runway, Babies dan lain2. Di Annah Talent juga memperkenalkan modeling dan talents kearah bidang hiburan dan fesyen  serta International Exposed. 

Dengan adanya agensi seperti Annah Talent di Negara ini,Malaysia akan lebih di kenali di serata dunia. Impian menjadi kenyataan hanya di Annah Talent seperti bak kata Annah Talent "Nothing Is Impossible"


 Mengapa saya harus menang CONTEST ini?


Mengapa saya harus di beri photoshoots free??  Pertama… 

Kesungguhan saya untuk menang dalam contest ini terlalu besar… Saya tidak pernah memiliki blog sebelum ini,tetapi selepas mengetahui tentang adanya contest ini saya beriktiar dan bersungguh-sungguh untuk mencipta dan memiliki blog hanya untuk Annah Talent... Adalah sukar untuk saya yang kali pertama membuat blog untuk mencari kawan dan invites mereka untuk mengikuti contest ini kerana saya adalah baru dalam blogger ini,bukan seperti peserta-pesrta lain yang mengikuti contest ini yang memang telah sedia ada mempunyai blog mereka sendiri, dan memang telah mempunyai ramai kawan dan followers mereka, dan itu membuatkan mereka lebih mudah untuk mengikuti contest ini kerana ada bantuan dan bonus tersedia bagi mereka... Tetapi tidak kepada saya yang baru membuat blog ini dan bertekad untuk mencari kawan seberapa ramai dan mempelawa mereka mengikuti contest di Annah talent dan ini bukan kerja yang mudah dan mengambil masa untuk mendapat rakan yang ramai.. Saya ingin memberitahu sehingga sekarang hanya beberapa orang sahaja yang saya berjaya untuk di jadikan kawan saya dan mereka juga telah saya invite untuk mengikuti contest ini,walaupun susah tapi saya bertekad untuk menang contest ini kerana seperti kata annah talent ‘nothing is impossible’.. Dan itu menjadi inspirasi kepada diri saya dalam mengikuti Contest ini.. Oleh itu saya harus menang contest ini :)

Kedua.. Mengapa saya harus menang contest ini??                                                                                                     

Adalah kerana mendapat Free Portfolio Photoshoots di Annah Talent adalah satu peluang bagi diri saya untuk saya mengembangkan bakat dan impian saya untuk menjadi model. Saya sangat menginginkan peluang untuk mengikuti photoshoots di agensi ini. Bagi Annah Talent pula jika mereka memilih saya untuk menang, saya akan menunjukkan bakat saya kepada mereka dan yang penting mereka tidak akan menyesal dan rugi untuk memilih saya sebagai pemenang kerana saya tidak akan menghampakan mereka dan membuatkan Annah Talent bangga dengan kehadiran saya di agensi mereka..

Dan akhir sekali....Mengapa sya harus menang contest ini??                                                                                     

 5 kata..... Saya Berperwatakan Menarik, Berkeyakinan, Berdidikasi, Berdikari, dan semestinya saya Berazam Tinggi… Memenangi contest ini adalah seperti tiket emas yang berharga bagi diri saya,dengan itu saya dapat mengecapi impian saya dari kecil lagi untuk bergelar model sebagai satu realiti…                                            

 Ini adalah Ikon Model Saya Adriana Lima... Dia adalah model bertaraf dunia yang sangat dikenali yang bekerja bersama Victoria's Secret Angel. Saya ingin diambil photoshoots seperti ikon ini dan saya juga sangat berharap untuk menjadi seperti Model ini suatu hari nanti dan semuanya boleh menjadi kenyataan hanya melalui Annah Talent…. Jika Victoria's Secret Angel boleh jadikan model ini bertaraf dunia,kenapa tidak di Annah Talent?? Annah Talent juga boleh merealisasikan  impian saya seperti model yang bertaraf dunia ini kelak.. "NOTHING IS IMPOSSIBLE WITH ANNAH TALENT"

Saya ingin menjemput mereka-mereka ini untuk menyertai Contest dan Photoshoots seperti saya di Annah Talent...
         

                  Asha

                                          Azwienna                         

                                                   Chacha A                                 

                   Zaiedan Zakaria

                  hamiza_nky

                  Aizat Si Lipan

                  apai power

                 uvais

                 andri

                     Fashion Air

                   baby_fya

                   FATYN NARDHIYA

                   afayufu

                   windy

                     noryanti

                    AZRAI AHMAD ZAMRI

                       mama-izz

                     am guy

                   HANNAH DOUGLES

                   BadBoy

                   Kasih

                    Snow White

                  Eyka


Saya mendapat tahu tentang contest ini bukannya dari orang lain tetapi dari pencarian saya sendiri di laman web Facebook melalui Hannah Talent. Pada mulanya saya ingin mengikuti rakan kongsi Annah Talent iaitu Hannah Talent tetapi saya mendapat maklum balas dari mereka melalui email saya supaya mengikuti Annah Talent kerana saya tanpa hijab.

Check out Annah Talent now at  http://annahtalent.blogspot.com/

 

0 comments: